Psikolium

Loading

Psikolium… Birlikte Nice 10 Yıllara

Hikayeleri severiz. Bizim hikayemiz de 2005 yılının ilkbahar aylarında başlamıştı. Güneşin doğayı ısıtmaya başladığı, ağaçların canlandığı, çiçeklerin açtığı, bitkilerin yeşerdiği, bazı canlıların kış uykusundan uyandığı, kuşların cıvıl cıvıl öttüğü, o mevsim. Hareketliliğin, çeşitliliğin ve değişikliklerin kolay fark edildiği o mevsim. Kısaca hayata canlılık katan, yeni başlangıçlara yol açan, yeni yaşamların oluştuğu bir mevsimdir ilkbahar. Doğanın getirdiği bu enerjiyle içimizdeki enerjiyi birleştirmeye karar verdiğimizde başladı yolculuğumuz… Bu heyecanımızı ve enerjimizi bize ulaşan her danışanımıza yansıttığımızı umuyoruz. 10 yılın sonunda biraz deneyim kazanmışsak bunu bize siz sağladığınız. Sadece bunun için bile kocaman bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Gerek kurumsal gerekse bireysel olarak bizi tercih ettiğiniz, bizimle birlikte bir yolculuğa çıktığınız için çok ama çoook teşekkürler:)

Yılların hızla geçiyor olması, bir taraftan bizleri yaş’landırırken, diğer taraftan deneyimlerimizi de bir o kadar arttırmış oldu. Aslında her yeni görüşmede bizler de daha deneyimli uzmanlar olarak karşınıza çıkmış oluyoruz. Kısacası bizim yaşlanıyor(!) olmamız sizin daha çok işinize geliyor:) Tüm bunları, destek almak için merkezimizi aradığınızda sormuş olduğunuz sorularda da görmek mümkün aslında:

  • Uzmanlarınızın kaç yıllık deneyimi var?
  • Kaç yaşında? 
  • Evli mi?
  • Çocuğu var mı?
  • Beni anlar mı?
  • Kaç Görüşmede Sorunum Çözülür? Vs.


Yeri gelmişken belirtelim ki, uzmanın aldığı mesleki eğitimlerin yeterli olmasının ve süpervizyon almasının yanı sıra gördüğü danışan ve vak’a sayısı önemli bir deneyim kriteridir. Yani 10 yıl önce diplomasını almış, ancak daha az danışan ve vak’a görmüş uzmandan, 5 yıl önce çalışmaya başlamış, ancak mesleki olarak dolu dolu günleri geçmiş, daha fazla danışan ve vak’a görmüş uzman, daha deneyimlidir.

Sizlere hizmet için başladığımız ilk yıllarımızı düşündüğümüzde, pek çok hayalimiz vardı. Yurt dışında ve yurt içinde edindiğimiz deneyimleri sizlere nasıl aktaracağımızın üzerine çok düşünmüş, birçok toplantı yapmıştık. ‘’Herşeye bakan’’ uzman’la değil, belirli alanlarda deneyimli ve donanımlı uzmanlarla çalışmak istedik.

O günlerde ne kadar faydalı toplantılar yaptığımızı yıllar geçtikçe daha iyi anladık. Sizlerden gelen talep ve ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak aldığımız yeni kararlarla, hizmet verdiğimiz alanlarda genişleme oldu. Birbirine yakın hizmetleri bir arada bulabileceğiniz merkezler haline geldik.

‘’Ruhunuz güzelliği yüzünüze yansımış’’ diye bir söz vardır. Merkezlerimizde Psikologlar ve Koçlar olarak sizin mutlu bir yaşam sürmenize yardımcı olurken, iç mutluğunuzun yanında dış mutluluğunuzu da zaman zaman destekleme ihtiyacı belirdi. Bu sebeple ‘’doğru beslenme’’ noktasında bedenimizi desteklemek için ‘’Diyet ve Beslenme Danışmanlığı’’ bölümümüzü kurduk. Böylelikle Uzman diyetisyen ve Beslenme danışmanlarıyla da çalışmaya başladık.

Tüm hizmetlerimizle ilgili sizlere daha fazla bilgiler sunduğumuz yeni web sayfamızın da yayında olduğunun müjdesini verelim. Bunun için mutlaka ‘’Yeni Web sayfamız Hakkında’’ yazımızı okumanızı öneririz. Web sitemizle ilgili açıklayıcı, kısa ve öz bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Yine sizlerin desteğiyle, sizlerden gelen çağrı ve taleplere kulak vererek daha yakınızda olmak istedik. Sizlerin ifadesiye ‘’1 saatlik seans için 2-3 saatlik yoldan geliyoruz, niçin yakınımızda bir şube açmıyorsunuz’’ diyenleriniz için Beylikdüzü ve Bakırköy şubelerimiz açıldı. Zamanla daha uzak noktalardaki danışanlarımıza ulaşabilmek için farklı çalışmalarımız da olacak. Destek, katkı ve önerilerinizi bekliyoruz.


Sağlık, Mutluluk ve Huzur içinde nice 10 Yıllara…

Sevgiyle ve Tutkuyla Birlikte Yaş’lanmaya…

Diğer Haberler

Whatsapp Danışma
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım